Frukostföreläsning med Ulrika Lindberg

Frukostföreläsning med Ulrika Lindberg

Av
11 11 personer tittade på detta event.

Hej kära HKN-medlemmar🧡

Har du någonsin funderat på hur det är att göra karriär utomlands? Vilken utbildning som behövs för att skapa sig den möjligheten? Vad första steget är och hur man ska ge ge sig ut i det internationella näringslivet? Då har vi ett event för dig!

På måndag den 6:e maj klockan 09.00 – ca 10.30 på Handelshögskolan så kommer Ulrika Lindberg att dela med sig av karriärsråd och insikter från hennes långvariga erfarenhet av att jobba utomlands.

Om Ulrika:
Ulrika började sin resa på Lunds Universitet med en civilekonomexamen och har därefter haft en mycket framgångsrik internationell karriär inom bolag som TetraPak, Nederman, Alfa Laval och danska Marel. Numera är Ulrika också invald som styrelsemedlem i Gunnebokoncernen.

Vi i HKN bjuder på frukost, så passa på att starta veckan på bästa sätt med en god frukost och inspiration för framtiden. Ulrika har många bra karriärsråd att dela med sig av, så ta chansen! Det kommer finnas ett mycket avgränsat antal platser vilket också innebär att det finns massor av utrymme för egna frågor och funderingar.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret som finns länkat i vår bio🧡

Hoppas att vi ses där!

Registrering för eventet är avslutat.
 

Datum & Tid

2024-05-06 @ 09:00 to
2024-05-06 @ 10:30
 

Slutdatum för anmälan.

2024-05-06

Dela med vänner

Kontakta oss för samarbete

Är du ett företag som vill samarbeta med oss? Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan.