Inspirationsföreläsning och mingel på PwC’s kontor

Inspirationsföreläsning och mingel på PwC’s kontor

Av
40 40 personer tittade på detta event.

Hej HKN-medlemmar 🧡

Är du ekonomi eller juridikstudent och nyfiken på hur det är att arbeta med rådgivning inom företagstransaktioner? I sådana fall ska du anmäla dig till vårt event tillsammans med PwC.

Tisdagen den 23:e april kl. 18:00 bjuder PwC in till inspirationsföreläsning och mingel på PwC’s kontor på Masthamnsgatan 1 (Våghuset) i Göteborg. 

Under kvällen kommer du att få träffa representanter från M&A, Financial due diligence, Valuation & Analytics, Sustainability, Tax & Legal som alla kommer ge sitt perspektiv på hur det är att arbeta med företagstransaktioner på PwC. Därefter bjuds det på pizza och bubbel och du får chansen att fråga frågor och mingla med representanterna!

Eventet riktar sig mot studenter på samtliga program på Handelshögskolan mellan år 1-4. Det krävs inga särskilda förkunskaper eller tidigare erfarenhet inom området. Eventet kommer att hållas på svenska.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret via länken i vår bio. Anmälan stänger den 18 april. Din anmälan bekräftas via mail ett par dagar efter att anmälan stängts. Vänligen notera att det är begränsat antal platser!

Registrering för eventet är avslutat.
 

Datum & Tid

2024-04-23 @ 18:00 to
2024-04-23 @ 21:00
 

Slutdatum för anmälan.

2024-04-18

Dela med vänner

Kontakta oss för samarbete

Är du ett företag som vill samarbeta med oss? Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan.