SÖK TILL STYRELSEN FÖR HÖSTTERMINEN 2024

HKN rekryterar

Brinner du för att lyfta, inspirera och nätverka med kvinnor på Handels och i näringslivet? Tycker du det är roligt att anordna event och roliga aktiviteter för studenter? Vill du komma i kontakt med näringslivet? Och är du en driven och kreativ lagspelare? Då ska du söka till Handels Kvinnliga Nätverk för höstterminen 2024.

HKN REKRYTERAR

Från och med augusti 2024 behöver styrelsen kompletteras med en vice ordförande, marknadsföringsansvarig och en kommunikationsansvarig. Det spelar ingen roll vilket år eller program på Handels du läser – vi bryr oss om att just du är intresserad av HKN och vill utveckla föreningen vidare med ett gäng grymma tjejer!

Dessa poster finns att söka: Vice Ordförande, Marknadsföringsansvarig, Kommunikationsansvarig
Sista ansökningsdagen är: 12 maj

VEM KAN SÖKA?

Alla kvinnliga eller icke-binära studenter på Handelshögskolan kan ansöka! Det spelar ingen roll vilket år eller program du studerar.

HUR SÖKER JAG?

Du ansöker med CV och ett motiveringsbrev. I motiveringsbrevet ska det framgå varför du vill vara en del av HKN-styrelsen samt varför du tror att rollen skulle passa dig.

Ansökan skickar du till rekrytering.hkn@hhgs.se. Märk mailet med “Ansökan Styrelsen HT24”.

HUR LÄNGE SITTER MAN I STYRELSEN?

Styrelseåret sträcker sig mellan februari 2024 och februari 2025. Du kommer alltså att sitta från terminsstart HT 2024 till februari 2025.

Hur många timmar i veckan behöver man avsätta?

Hur mycket tid du behöver lägga på HKN går i perioder och är flexibelt, men i snitt förväntas du arbeta 5h/veckan.

Vad gör vice ordförande?

Som vice ordförande är du ansvarig för HKNs interna kommunikation och för medlemskapen. En av dina största uppgifter är att finnas till för de övriga medlemmarna i styrelsen och stötta dem i deras arbete när det behövs. Rollen som vice ordförande är flexibel och du har därmed möjligheten att forma den till det som du själv tycker är viktigt och intressant. För att passa i en roll med hög flexibilitet är det viktigt att du tar eget ansvar för att ge rollen ett betydelsefullt syfte. Övriga viktiga egenskaper är att du är kommunikativ, strukturerad och gillar att samarbeta.

Vad gör kommunikationsansvarig?

Som kommunikationsansvarig ansvarar du för föreningens kommunikation och marknadsföring, framförallt genom större informationsflöden via HKNs hemsida och nyhetsbrev. Tillsammans med marknadsföringsansvarig ansvarar du för HKNs ansikte utåt. Du ser till att den information som HKN ska förmedla når studenterna och att de företag HKN samarbetar med exponeras i våra sociala kanaler. För att passa i rollen bör du ha enkelt att uttrycka dig i text, vara kreativ och vara en duktig kommunikatör.

Vad gör marknadsföringsansvarig?

I rollen som marknadsföringsansvarig ansvarar du för HKNs marknadsföring och kommunikation i samtliga sociala kanaler, som Instagram, LinkedIn och Facebook. Du ansvarar för HKNs ansikte utåt och tar fram allt material såsom bilder och text som ska publiceras. Du har även ett nära samarbete med kommunikationsansvarig. Som person bör du vara kreativ, kommunikativ, nytänkande och kunna ha många bollar i luften. Det är även en stor fördel att ha ett öga för färg och form.

Kontakta oss för samarbete

Är du ett företag som vill samarbeta med oss? Fyll i formuläret så återkopplar vi till dig så snabbt vi kan.